Farvel lineær tankegang 

Du har sikkert hørt det før. Menneskehedens nuværende forbrug kræver ressourcer fra 1,5 jordkloder. Det betyder at menneskeheden allerede i August hvert år, har opbrugt jordens kapacitet. https://www.overshootday.org

Menneskets nuværende lineære tankegang og forbrugsmønster er ganske simpelt ikke bæredygtigt, hvis vi skal sikre fremtidige generationers overlevelse på jorden.

Heldigvis findes der en løsning på menneskehedens uholdbare forbrugsmønster. I naturen udveksles ressourcer i lukkede cyklusser hvor intet går til spilde og eneste input til kredsløbet er energi fra solen.

Det er afgørende at efterligne naturens cirkulære principper og skabe forretningsmodeller hvor materialer og ressourcer fastholdes i cyklusser der ikke skaber affald og hvor fortidens affald bliver omdannet til værdifulde ressourcer. 

Circularism's vision er at skabe en fremtid hvor cirkulær tænkning er grundlaget for alt hvad vi gør og inspirere andre til at gøre det samme.

 

Fra affald til guld og uendelig levetid

Lineær økonomi handler om at udvinde - fremstille - bruge og smide væk. Cirkulær økonomi adskiller sig ved at skabe lukkede systemer hvor produkter, materialer og services cirkulerer i et evigt kredsløb, kun tilsat grøn energi.

Som illustrationen herover viser, er det Circularism’s mission er at introducere en banebrydende cirkulær forretningsmodel hvor vi bl.a. tager brugte produkter retur, forærer andre produkter væk og tilbyder vores kunder livsforlængede service på alle produkter.

Vores produkter er primært baseret på to spor.

Først og fremmest up-cycler Circularism industriaffald til fantastiske produkter. Andre produkter er lavet af jomfru materialer, men altid med en så høj andel af genanvendte materialer som muligt. Alle produkter bliver designet så de er lette at adskille i forbindelse med vedligehold og recirkulering.

Vi designer vores produkter til at holde i rigtig mange år og vi vælger kun de løsninger der kan sikre produktet en meget lang levetid. Når noget trænger til at blive skiftet, kan vi altid hjælpe med reservedele. Dermed kan produktet i teorien kan leve for evigt, eller let adskilles, så alle råmaterialer let kan sendes tilbage i de korrekte affaldsstrømme.

Det vores klare målsætning kun at anvende vedvarende energi i forbindelse med transport, produktion, fragt, opvarmning etc.

 

Cirkulær økonomi er fremtiden

Circularism ser det som vores vigtigste opgave, at tilbyde produkter og løsninger der aktivt hjælper med at nedbringe menneskehedens overforbrug af naturens ressourcer.

Hos Circularism finder du cirkulære produkter der er konstrueret til et meget langt liv. Det er godt for både dig, dine efterkommere og miljøet.

Menneskets forbrugsmønstre skal ændre sig. Circularism gør det let at komme i gang.